www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
Ptsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
C.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
C.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
C.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
Çarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
Çarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
Cuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
Cuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
Cuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

Paylaş | 
 

 kagıt kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gta_djx
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş


Mesaj Sayısı : 112
Kayıt tarihi : 12/08/10

MesajKonu: kagıt kebabı   Ptsi Ağus. 16, 2010 2:37 pm

Malzeme :

1 kilo kuşbaşı kesilmiş kuzu eti
1 soğan
250 gr, iç bezelye veya 1 küçük kutu konserve bezelye
2 yemek kaşığı vita
10 tane taze soğan
1 demet kıyılmış maydanoz ve dereotu
Yarım çay kaşığı kekik
250 gr. domates
Biraz tuz ve karabiber.



Yapılışı :
Soğanların hepsini ayıklayıp yıkadıktan sonra sebze tahtasında ince ince kıyın. Kızgın yağda hafif sararıncaya kadar kavurun. Kıyılan dereotunu, maydanozu, kekiği, doğranan domatesleri, tuzu, biberi, soğanları etle birlikte harmanlayarak karıştırın. Buna trızlu suda haşlanıp suyu süzülen taze bezelyeleri katın. Büyük bir yağ kânırf’nın icir’ yağlayın. İkiye katlayın. Hazırladığınız kebabı ortasına koyun. Kâğıdı paket gibi katlayarak etin üstüne sarın. Tencerenin içine biraz yağ ve bir kahve fincanı su koyun. Ha­zırlanan kebap paketini ortasına oturtun. Kapağını sıkıca kapatın. Etler yumuşayıncaya kadar hafif ateşte
45 dakkıka pişirin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
kagıt kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: