www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
Ptsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
C.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
C.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
C.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
Çarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
Çarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
Cuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
Cuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
Cuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

Paylaş | 
 

 Buğu Kebabı - I

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş


Mesaj Sayısı : 104
Kayıt tarihi : 28/07/10

MesajKonu: Buğu Kebabı - I    Salı Ağus. 10, 2010 1:32 pm

Tarife ait bilgiler
--------------------------------------------------------------------------------

Yemek : Buğu Kebabı - I
Tür : Kebaplar
Mutfak : Türk mutfağı
Süre : **
Zorluk : ***

--------------------------------------------------------------------------------



--------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
1 kg koyun eti ,kuşbaşı
2 adet domates
2 çorba kaşığı yağ
2 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
3 diş sarmısak
arpacık soğanı
tuz

HAZIRLANIŞI
Düdüklü tencereye et, soğan, sarmısak, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı ve rendelenmiş domates ile yağı kanşık olarak koyun. Su koymadan tencerenin kapağını kapatın. Hafif ateşte altmış dakika kadar pişirin. Pilav ve salata ile servis yapabilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://sanilesyabedava.tr.gg
 
Buğu Kebabı - I
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: